Nästa publika live framträdande/Следваща изява на живо:

Balkandans succén från Stockholms Kulturfestival 2019 är tillbaka!

Det blir Balkandans fest med oss Fre 29 Oktober 2021 Kl.16-19.30. Plats Kungsträdgården, Stockholm, Fri entré!

På programmet:

16.00 – 16.45 Workshop i balkandans med Mihail DinchevKom och dansa några enkla Balkandanser du inte visste att du kunde! Vi dansar i ring, alla är välkomna och alla får vara med. Inga förkunskaper krävs! Danserna från Balkan är livsbejakande, gemenskapsfrämjande och skapar en medryckande glädje för alla närvarande. Musiken gör det omöjligt att stå stilla och allt sker under dansledaren Mihail Dinchevs trygga, tydliga och entusiasmerande ledning.


17.00 – 18.00 Balkandans till livemusik med Lele Lele OrchestraLele Lele Orchestra äntrar scenen, ansluter till dansfesten och höjer både tempo och temperatur på ringdansen. Aide!18:15–19:30 Balkanröj med Lele Lele Orchestra

För mera information besök: Lele Lele Orchestra i Kungsan 29 Oktober 2021

This entry was posted in Event.